Tim Snijder

Tim Snijder
Tim Snijder Wie is Tim Snijder?

Tim is geboren in Amsterdam, opgegroeid in Apeldoorn doorgegroeid in Amsterdam. Na het VWO is Tim Commerciële Economie gaan studeren en heeft daarna een Master Marketing afgerond aan de VU Amsterdam.

Na verschillende (bij)baantjes in de sales gehad te hebben is Tim de wereld van detachering en werving&selectie ingerold. Na 5 succesvolle jaren als Instrument & Control consultant en vervolgens ook team & business manager werd het tijd op eigen benen te staan.

Tim heeft de waarden persoonlijkheid, directheid, efficiëntie en resultaat hoog in het vaandel staan. Tim werkt graag hard, maar wel zo slim en flexibel mogelijk. Tim is er van overtuigd dat dit je werk, je leven en alle persoonlijke contacten makkelijk en prettig maakt en houdt.

Zijn vrije tijd spendeert Tim aan sporten(hardlopen, crossfit, wielrennen), vrienden & familie, series, films & documentaires kijken, koken, eten & drinken, dansen, muziek produceren en draaien. Vakanties, reizen en andere talen leren mogen ook niet aan het rijtje ontbreken.

Testimonials