Referenties

Referenties

Kingsley Botes

Product Engineer

“Casper has helped me find a job within my requested field in the Netherlands. Casper has been extremely helpful and professional throughout the entire experience. Casper really goes out of his way to find out about you and your desired career path and will try and find a suitable role that aligns with you and your future goals. He has provided information throughout the entire experience and makes you feel comfortable throughout, as relocating can be a stressful experience but Casper handles the situation extremely well. I would highly recommend Casper to everyone. It has been a pleasure working with Casper.”

Alfonso Valdes Lange

Mechanical Engineer

“I’ve had the pleasure to work with Casper. One of the most valuable qualities that Casper has is that he really listens to you and is focused not only on his own goals but also on ensuring that your own ambitions and happiness are also met. It is rare in this field to not feel pressured into pursuing possibilities that might not be a perfect fit, but with Casper you can feel confident that any decision made will be one that is best for everyone involved. Besides that, Casper is really friendly, speaks fluent English as well as Dutch, and is well connected in the industry. I can fully recommend him to anyone who might be interested in discussing their career possibilities!”

Tom Bambach

Tekenaar / Constructeur

“Casper Janssen heeft mij kunnen koppelen als Tekenaar / Constructeur bij Kiremko, in eerste instantie voor een periode van 3 maanden. Vervolgens heeft Casper mij ondersteund bij de verlenging van het contract voor nog 6 maanden aansluitend.

In de periode 2020/2021 is het niet altijd even makkelijk om in contact te komen met de juiste personen, zeker niet als startend bedrijf. Casper heeft mij met Modus Engineering de meerwaarde leren kennen van een recruitment bureau. Niet alleen het verbinden van de juiste personen, maar ook de persoonlijke betrokkenheid na het verbinden is iets wat ik heb opgemerkt bij Casper.

Ook al was ik in eerste instantie huiverig voor een tussenpersoon bij het verbinden van potentiele klanten. Heeft Casper mijn vertrouwen gewonnen door middel van zijn open communicatie, het meedenken vanuit alle perspectieven en zijn enthousiasme.”

Alessandro Imboccioli

Mechanical Engineer

“I have had the pleasure of meeting Casper. A professional person, he has helped me a lot in the job search and has always been present in the various phases of the process. I recommend Casper as a person and as a professional.”

Bas Pijnenburg

Mechanical Lead Engineer & Coach voor beginnend Lead Engineer

“Op enig moment vond Casper mij op LinkedIn en mijn profiel trok zijn aandacht. Na een telefonisch kennismakingsgesprek, waarin ik hem in meer detail vertelde over wat voor uitdaging ik zocht, namelijk een opdracht waarbinnen ik mijn kennis en ervaring kan overbrengen op junior en medior werktuigbouwkundige engineers, die werkzaam zijn op een ontwikkelingsafdeling van een MKB bedrijf, heeft hij mijn wens meegenomen naar personeelsaanvragen die hij in behandeling heeft en krijgt. Dit resulteerde al vrij snel in een concrete kennismaking met een bedrijf dat voor mijn aanpak open stond. Na een paar goede gesprekken heeft dit tot een opdracht geleid bij het bedrijf Ancra Systems. Ik ben Casper dankbaar in zijn vertrouwen in mij en zijn inzet om deze opdracht voor mij te zoeken en ook te bemiddelen.”

Dennie de Nijs

Mechanical Engineer

“Het is mooi om mee te maken wat je kunt bereiken als partijen snel kunnen schakelen en zo jou aan de juiste baan kunnen helpen. Goede communicatie, vertrouwen en snel handelen hebben geresulteerd dat ik binnen één week alles rond had en dat ik kon gaan beginnen bij Christiaens Group in Horst.

Casper, heel hartelijk dank hiervoor!”

Sebastiaan Joosten

Mechanical Engineer

“In contact gekomen met Casper tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe baan. Vanaf het begin was er een fijne klik tussen ons! Casper is erg open en duidelijk; dit zorgt voor een efficiënt en prettig proces. Naast het bespreken van mogelijke vacatures, hebben we ook aandacht besteed aan tips voor tijdens de sollicitatie-procedure. Hier heb ik veel aan gehad, en ook in de toekomst gaat dit zeker van pas komen. Casper, bedankt voor de goede zorgen!”

Tom Dautzenberg

Lead Mechanical Engineer

“Hoi Casper, Ik wil je graag bedanken voor het begeleiden van de volgende stap in mijn carrière. Grote waardering voor het enthousiasme waarmee jullie werkgever en werknemer bij elkaar brengen en de energie die jullie in het onderhandelingsproces hebben gestoken om mijn persoonlijke wensen te verwezenlijken.”

Gerard Verhorst

Constructiesupervisor

“Mike heeft mij benaderd met een uitdagende functie binnen DuPont. Hij heeft zich gedurende het proces open en eerlijk opgesteld. Ik heb de communicatie als prettig ervaren. Als hij iets afspreekt, komt hij dit ook na. Ik kan Mike en Modus Engineering zeker aanraden als je zoekt naar een uitdagende functie binnen de industrie.”

Ronald Nijenhuis

Project Engineer

“Casper bedankt voor de prettige samenwerking! Ik kan altijd op je bouwen! Afspraken kom je altijd na en je plezierige en oprechte persoonlijkheid maakt je een fijne partner in het hele recruiting proces! Je bent absoluut een goede aanwinst voor Modus!”

Justin de Kloe

Werkvoorbereider/Maintenance Planner

“Door COVID-19 is mijn contract bij mijn vorige bedrijf niet verlengd en hierdoor moest ik een nieuwe uitdaging zoeken. Gelukkig had Mike mij benadert en kwam hij al snel met een nieuwe uitdaging. Mike bracht mij goed en duidelijk op de hoogte van de status en gaf daarbij veel goede informatie. Na enkele goede gesprekken heeft Mike een top functie voor mij kunnen vinden en ben ik momenteel nog steeds erg blij dat hij mij hierbij heeft geholpen.”

Hennie Dijkstra

Senior Construction Project Manager

“Als freelancer heb ik het genoegen mogen hebben om Mitchell Schagen te leren kennen. Als recruiter ben ik benaderd door Mitchell waarbij hij een aanbieding heeft gedaan om te werken voor een van de klanten van Modus Engineering. Wat mij uitermate positief is bevallen, is dat er open werd gecommuniceerd en niets aan de verbeelding werd overgelaten. Respect voor de eenduidige en duidelijke communicatie en voorwaarden van de contractuele verplichtingen naar elkaar toe.”

Shiva Salek

Project Manager

Mitchell heb ik in het begin van 2020 leren kennen als een ambitieuse en “betrouwbare” recruiter. Tot op heden altijd prettig contact gehad en hij is echt iemand die met je meedenkt.

Brighton Mitgenberg

Maintenance Engineer

“In oktober 2020 ben ik in contact gebracht met Mike tijdens de zoektocht naar een nieuwe baan. Mike is een zeer open en eerlijke professional. We bespraken mijn kennis/ervaring en formuleerde de wensen die ik had voor mijn nieuwe baan. Mike begeleidde het proces van de zoektocht professioneel, waarbij er bij nieuwe ontwikkelingen direct contact was en dat heb ik als fijn ervaren. Verder kwam Mike direct in actie bij vragen vanuit mij en ging in overleg met zijn opdrachtgever om mijn vragen beantwoordt te krijgen. Ik heb inmiddels een uitdagende nieuwe functie gevonden en Mike onderhoudt nog steeds het contact in de eerste periode van de nieuwe baan. Mike, bedankt!” 

Max Frehe

Service- en onderhoudsmonteur

“Mike heb ik leren kennen via LinkedIn met de vraag of ik nog opzoek was naar een nieuwe baan. Hier ben ik op ingegaan en daar heb ik dan ook geen spijt van gekregen. Mike is een fijn persoon om zaken mee te doen, legt alles haarfijn uit en zorgt ervoor dat er naar jouw wensen geluisterd wordt. Via Mike ben ik terecht gekomen bij DSM en ik had geen betere keuze kunnen maken. Er is goed naar mijn wensen geluisterd en Mike heeft deze dan ook laten uitkomen. Ook wanneer er vragen of problemen zijn is Mike 24/7 bereikbaar wat ik erg kan waarderen. Kortom als ik in de toekomst het nog een keer moet over doen is Mike de eerste bij wie ik zal aankloppen!”

Bianca van Vugt

Maintenance Planner

“Mitchell heb ik leren kennen als een gedreven, resultaatgerichte en zeer toegankelijke consultant. Enthousiast, flexibele en een prettige gesprekspartner. Hij zet zich met veel toewijding in voor zijn opdrachtgevers en denkt in oplossingen. Hij heeft mij namelijk een zeer leuke baan bezorgt in een functie waar ik zelf nooit op zou solliciteren maar wat mij meer dan prima past. Dit heeft Mitchel zeer goed ingeschat en ben ik hem erg dankbaar voor. Hij is altijd erg geïnteresseerd en onderhoudt goed het contact, wat ik als zeer prettig ervaar.”

Rajiv Baidjoe

Project Manager

“Tomas onderscheidt zich door daadwerkelijk met de kandidaat en opdrachtgever mee te denken. Hij spreekt de taal van de klant en van de techneut. Hij weet waar hij het over heeft en luistert goed naar de professionele en persoonlijke wensen. Tomas verkoopt niet, hij matcht. Met zijn gevoel voor de markt resulteert dat in meer dan de som der delen. Aanrader!”

Stephen van Gilst

Projectleider / Project Engineer

“Mitchell heeft mij op een zeer professionele wijze begeleid tijdens de sollicitatieprocedure van Evides Waterbedrijf. Mitchell communiceert accuraat en neemt uitgebreid de tijd om vragen te beantwoorden. Ook tijdens de voorbereidingen op de sollicitatiegesprekken en in de onderhandelingen onderneemt Mitchell de juiste acties die mij tot succes hebben geleid.”

Adem Yalcinyigit

Jobleader Piping

“Op advies van collega’s ben ik in 2018 in contact gekomen met Tomas van de Groes van Modus Engineering. Het werd mij  aanbevolen om via hem en zijn bedrijf Modus Engineering te gaan werken bij ExxonMobil als Jobleader voor de TAR 2018. Dat is mij erg goed bevallen en anno 2021 werk ik nog steeds met volle tevredenheid met Tomas en zijn team. Tijdens de Corona periode heb ik gezien dat veel recruitmentbureau’s concessies moesten doen in de prijsstelling, voor veel collega-contractors van mij die niet via Modus Engineering werken werd dit direct in mindering gebracht van hun tarief. Bij mij was dit niet het geval omdat Modus Engineering daarin mij tegenmoet kwam. Dit hoefde hij niet te doen maar hij deed het toch. Dit vond ik sprekend voor Tomas en zijn team, ik beveel iedereen aan om via Tomas te werken. Tomas kent de markt goed en behartigd de belangen van de contractors waar hij mee werkt op een zeer goede manier!”

Arno Verbaan

Werkvoorbereider

“Ik heb Tomas via LinkedIn leren kennen en hij heeft mij een geweldige stap laten zetten in mijn loopbaan. Ik heb hem ervaren als een zeer prettige en sympathieke man die altijd goed luistert en meedenkt. In de toekomst hoop ik zeker dat onze wegen weer zullen kruisen. Tomas en zijn team, bedankt!”

Johan van Setten

Project Engineer

“Tomas has guided me fantastically from the first contact to the conclusion of my first contract. After the first term, he arranged my contract extension well in advance. He is always available for questions and keeps me informed of every next step. Financial settlement is always flawless. As freelancer you know that at Modus Engineering they can find a suitable client for you (and as a client a suitable freelancer).”

Junior Malone

Team Leader Mechanical & Civil Maintenance

“Via LinkedIn heb ik Tomas leren kennen. We hebben beide op de HAN gezeten en voor mij was dit een reden om met hem het gesprek aan te gaan. Ik had al snel door dat bij Tomas alles bespreekbaar is. Dat was voor mij zeer waardevol. Na een paar goede gesprekken heeft Tomas mij voorgesteld aan een mooi bedrijf. Via Modus aan de slag gegaan bij dit bedrijf en na een zeer korte samenwerking bij Modus, ben ik in dienst gegaan bij het bedrijf. Wellicht niet de beste scenario voor Modus, maar Tomas heeft dit heel professioneel afgehandeld en hij heeft mij zelfs geholpen bij het proces. Om die reden, de fijne samenwerking, de eerlijke communicatie en dat alles bespreekbaar is zou ik zeker nog tientallen keren met Tomas in zee gaan.”

Roy Stigter

Capital Coordinator and Team Lead Projects

“Tomas and the team of Modus Engineering are very well seasoned in the business. Tomas has very good soft skills when it comes to people. He thinks in solutions, is very diplomatic and caring for his clients. I’ve worked 2 years with Tomas and can higly recommend him and his team for getting talent into your company or as a talent being seconded into a company.”

Ronald Nijman

Contractor - Reliability Engineer

“De ervaring en het vertrouwen die ik heb gekregen van Mitchell is super goed, hij weet waar het over gaat en doet steengoed zijn best om de wensen te verwezenlijken die er gevraagd worden. Komt zijn afspraken na en heeft nauw contact, wat mij een heel goed gevoel geeft en is altijd bereikbaar. Als ik iemand moet aanraden dan is het Mitchell van Modus Engineering, mocht ik in de toekomst van werkgever veranderen dan sluit ik me zeker weer aan bij Mitchell.

Manuel Berdussin

Contractor - Mechanical QAQC & Turnaround Manager

“The team of Modus has been fantastic from the first contact to closing the contract. They are always available for any queries and kept me informed every step of the way. As a freelance it feels very reassuring to know that there are guys like Tomas out there who do sincerelly care about their resources. Thanks Tomas, Always a pleasure doing business with you and your company!!”

Frank Beerepoot

Client & Contractor - Project Manager

“Tomas heb ik leren kennen als een professionele manager die op een enthousiaste en plezierige wijze snel resultaten boekt. Dit zowel als leverancier van kandidaten tijdens mijn interim periode als Manager Engineering bij Topec, als in de samenwerking als interim PM bij SAS Offshore BV.”

Ronald Nijenhuis

Contractor - Mechanical Project Engineer

“Tomas is a passionate personality, very open and trustworthy! He has delivered beyond promise! It is a pleasure to work with Tomas and I highly recommend him!”

Marc Boelhouwer

Contractor - Project Manager

“Tomas has an intuitive- and natural approach to people. He uses this talent in a professional way resulting in a good match between client and contractor. It is a pleasure working with Tomas.”

Charles Klee

Contractor - Maintenance Supervisor

“Tomas is een echte prof, begeleidt je baanwissel van het begin tot het eind en blijft ook daarna nog geïnteresseerd in je ontwikkeling. Hij neemt de tijd voor je vragen en houdt je van elke ontwikkeling op de hoogte.”

Jeroen Dalderup

Contractor - Commissioning Manager

“Tomas is a very committed and dedicated person, who thinks in solutions, he listens to and understands the needs of clients as well as contractors. I can recommend Tomas as a highly professional person and enjoy doing business with him.”

Murat Inci

Contractor - Lead Engineer

“Tomas is not only a good recruiter who knows the market, jobs and skills needed, but he is also a very good person who will try to take care of you as good as he can, always interested in your wellbeing. His hunch alone has helped me to change my life in a better way

Jack Boersema

Client - Hiring Field Service Manager

“Tomas was my recruiting agent, he is very knowledgeable very proactive very open and goes only for 100% client satisfaction. Besides that he wants to know what is exactly needed. He was a couple of times successful to find for us good candidates. I call him the friendly pit bull, because he is not stoppable this is a good attitude.”

Branko Lukac

Contractor - Field Engineer

“We had very good cooperation because Tomas understands technical and human issues. All obstacles had been solved in the best possible way and timely. Even worked in restricted conditions, never faced any problem. Thanks to his perfect support we finalized our project without delay or misunderstanding. Based on my experience with office support staff, can confirm that Tomas is one of the top in that kind of business.”

Michiel Neder Helman

Contractor - Quality Manager

“Afgelopen jaar een slecht nieuws gesprek gehad met Tomas, naar aanleiding dat ik mij niet langer kon verbinden met de gedachte van de klant. Tijdens het gesprek en de daar opvolgende periode bleef hij professionele werkmethode volgen, zowel naar de klant als naar mij. Al met al toch een bijzondere tijdsperiode en ervaring, welke mede dankzij Tomas goed verlopen is.”

Antonio Tondera

Client - Hiring Project Manager

“Siemens has a permanent request to have Senior Engineers and Commissioning Engineers on their projects. My re-source requests are directly given to Tomas van de Groes. His way of act is very professional and very pro-active. Tomas reacts directly in all matters of my requests I put in his hands. He also presents different options to find the best possible person for the required activities on site.”

Adhiraj Divekar

Contractor - Lead Engineer

“As I was relocating from my home country to Netherlands, his help was greatly appreciated starting from negotiating with client till settling down here. He has great deal of knowledge about the market and implements the same while finding right jobs for right candidates. I will surely want to keep in touch with him in the future!!!”

Norman Ligtenberg

Client - Hiring Technical Manager

“Tomas is meerdere malen in staat geweest om een goed passende kandidaat op een zeer korte termijn te selecteren en aan ons aan te bieden. Tomas is in staat om door goed te luisteren en door te vragen een goed beeld te vormen van het benodigde functieprofiel, goed uit te zetten in de markt en na een zorgvuldige voorselectie de juiste kandidaat aan te bieden.“

Amir Sina

Client - Hiring Project Manager

“In the past three years, Tomas and I had very closed cooperation in providing professional field service engineers for several oil and gas projects. Tomas is cooperative, responsive and customer oriented. I am looking forward working with Tomas again.”

Geri Mclean

Contractor - Principal Engineer

“Tomas’ performance has been exemplary over the 19 months that I have worked with him. Tomas provided continuous feedback, checked on my overall wellbeing and has deserved my respect and admiration as an agent.
I have been an engineer for over 20 years and my interaction with Tomas and Jacobs has been the best so far in all my career.”

Peter Pronk

Contractor - Snr. Design Engineer

“Tomas was very much involved and kept contact regularly and in a pleasant manner. Tomas is passionate about his work and does what he promises. Tomas does have enough knowledge about my job. It is nice to know Tomas. I will sure keep in touch with Tomas.”

Jovo Trifkovic

Contractor - Field Engineer

Great personality. Easy to communicate and work in a team, trustful friend in & out the job.”

Alexander Bonardi

Contractor - Field Supervisor

“I believe Tomas has an edge on the others: he is passionate of his job! 
He goes out of his way to help and learn as much as possible, and the result is a very professional person to work with.”

Mauro Tangianu

Contractor - Commissioning Engineer

“Tomas is a very active and positive person, always available to any of mine requests. He is also curious about the technical details of the work of his employees and try to get best satisfaction result for the clients / employees. Actually I am glad to be working with Tomas and if in the future somebody have doubts to hire him my answer is: just do it.”

Populaire vacatures
Mechanical Engineer | NH | Machinebouw | Inventor | NL
Locatie: Noord-Holland
Geplaatst op 28-9-2022
Senior Werkvoorbereider
Locatie: noord-brabant
Geplaatst op 8-9-2022
Mechanical (R&D) Engineer
Locatie: gelderland
Geplaatst op 30-8-2022
Mechanical / Product Engineer
Locatie: Noord-Holland
Geplaatst op 23-8-2022
Bekijk meer vacatures