Over modus

Modus Engineering differentieert zich van andere recruitment bureaus door zich uitsluitend te richten op professionals met een werktuigbouwkundige achtergrond in de zware industrie in Nederland en België. Dat maakt ons dé specialist in dit vakgebied. Door onze specialisatie in deze niche, weten wij precies welke jobs en projecten voor mechanical professionals interessant zijn.

Modus Engineering is opgericht door Tomas van de Groes. Geboren en getogen in het zuiden van het land. Na het behalen van zijn Bachelor of Business Administration in Utrecht, heeft hij gereisd door Afrika, Australië en Azië. De combinatie van Hollandse nuchterheid en de invloeden van buitenlandse culturen, heeft Tomas gevormd tot de persoon die hij vandaag de dag is.

In 2009 is Tomas begonnen met het vak recruitment en hij heeft inmiddels 10 jaar ervaring als consultant in de zware industrie. Tomas heeft gemerkt dat recruitmentprocessen vaak als onnodig complex of onprettig worden ervaren door kandidaten of klanten. Zijn drive is om op een professionele, efficiënte, gemakkelijke en prettige manier samen te werken met zowel professionals als klanten.

In zijn vrije tijd is Tomas veel bezig met sport, variërend van hardlopen tot tennissen en contactsporten.

Bekijk referenties van Tomas