Mitchell Schagen

Mitchell Schagen
Mitchell Schagen Wie is Mitchell Schagen?

Mitchell is een jonge professional die geboren is in de plaats Den Helder. Hij is op jonge leeftijd verhuisd naar het plaatsje Schagen waar hij gewoond heeft tot zijn 22ste. Na afronding van zijn middelbare school is hij gaan studeren aan de Hogeschool Inholland waar hij de opleiding Business Studies heeft afgerond.

Mitchell heeft zich ontwikkeld door tijdens zijn opleiding altijd sales gerelateerde baantjes te hebben, van deur-tot-deur verkoop tot junior accountmanager. Tijdens zijn Masterclass Sales & Accountmanagement was hij iemand die zeer positief op viel, iemand die valkuilen in sales herkent en hoofd- en bijzaken goed kan scheiden waardoor hij doelgericht kan werken.

Sinds 2018 woont hij in Amsterdam en door zijn ambitieuze en commerciële instelling is hij bij Modus Engineering terechtgekomen, waar hij zich richt op de markt van Maintenance Engineers.

In zijn vrije tijd is Mitchell sportief en houdt hij zich graag bezig met zwemmen, inline skaten en fitness. Daarnaast iemand die zijn vrienden graag stimuleert om er op uit te trekken.

Testimonials
Vacatures van Mitchell Schagen
Project Engineer / Manager
Location: zuid-holland
Geplaatst op 30-8-2022
Mechanical Engineer
Location: zuid-holland
Geplaatst op 25-7-2022
Mechanical Engineer – Green Hydrogen
Location: zuid-holland
Geplaatst op 5-7-2022