Casper Janssen

Casper Janssen
Casper Janssen Wie is Casper Janssen?

Casper is geboren en getogen in Limburg. Na het VWO heeft Casper een Bachelor Wiskunde behaald en heeft hij een tijdje als docent Wiskunde voor de klas gestaan. Vervolgens heeft hij een Bachelor Commerciële Economie behaald in Tilburg met een focus op Marketing, Sales en de evenementenwereld.

Uiteindelijk is Casper via de evenementenwereld in de horeca uitgekomen en heeft hij als bedrijfsleider veel ervaring opgedaan. Het werken met mensen en het leveren van kwaliteit zijn zaken die Casper hoog in het vaandel heeft staan en dit doet hij iedere dag met een lach. Deze aspecten heeft Casper teruggevonden bij Modus Engineering waar hij zich richt op het vinden van vaste jobs en tijdelijke projecten voor Mechanical Engineers. Hij helpt ze graag aan een mooie nieuwe stap in hun carrière.

In zijn vrije tijd is Casper een echt gezelligheidsdier en houdt hij zich graag bezig met wandelen, het ondernemen van leuke activiteiten met vrienden & familie, gaat hij graag naar de bioscoop en is hij actief bezig met zijn eigen muziekplatform.

Testimonials
Vacatures van Casper Janssen
Mechanical Engineer | NH | Machinebouw | Inventor | NL
Location: Noord-Holland
Geplaatst op 28-9-2022
Mechanical (R&D) Engineer
Location: gelderland
Geplaatst op 30-8-2022
Mechanical / Product Engineer
Location: Noord-Holland
Geplaatst op 23-8-2022